در سال جاري اجراي طرح بهبود مديريت مرغ گوشتي در دوازده واحد مرغداري گوشتي (به ظرفيت 000/240 قطعه ) اجرا گرديد. مهندس ناظمي مسئول امور دام شهرستان هدف از ...
به گزارش روابط عمومي مديريت جهاد كشاورزي شهرستان نايين، در سال جاري اجراي طرح بهبود مديريت مرغ گوشتي در دوازده واحد مرغداري گوشتي (به ظرفيت 000/240 قطعه ) اجرا گرديد. مهندس ناظمي مسئول امور دام شهرستان هدف از اجراي اين طرح را بررسي عوامل مؤثر در مديريت پرورش از جمله دما، تهويه، برنامه نور، واكسيناسيون، تغذيه(ميزان انرژي جيره، شكل و وزن حجمي خوراك، برنامه خوراك دهي، مكمل هاي تغذيه اي) و ... در بهبود ضريب تبديل غذايي همچنين راه هاي كاهش هزينه در واحد هاي مذكور عنوان نمود.